Pred ustanovitvijo podjetja

DO PODJETJA V 3 KORAKIH

  Prični s prijavo

Pred ustanovitvijo podjetja

Imate idejo, pa ne veste kako jo realizirati? Vsi, ki se boste do 10.10.2014 odločili za ustanovitev podjetja in imate inovativno idejo, se lahko vključite v projekt Podpora inovacijam v podjetjih in izkoristite 15 ur brezplačnega svetovanja iz različnih področij davkov, marketinga, računovodstva in pravnih zadev.

Razlogi za ustanovitev s.p.-ja ali d.o.o-ja so seveda različni. Je pa pred takšnim korakom dobro vedeti kakšne so bistvene razlike. Tukaj navajamo nekaj osnovnih razlik kaj potrebujete za odprtje s.p. ali d.o.o.

Pred ustanovitvijo svojega podjetja s.p ali d.o.o., na VEM točki potrebujete: osebni dokument davčno številko overjeno soglasje lastnika stanovanja oz. hiše, kjer bo vaš poslovni naslov, katerega overite na upravni enoti ali notarju. 

Imate morda sanje postati uspešen podjetnik in razmišljate o novih poslovnih idejah, ki bodo razrešile najbolj konkretne probleme? Ali ste že podjetnik in se vam pojavljajo vedno nova in nova vprašanja, na katera nimate odgovorov?

Za vas smo pripravili seznam najpogostejših vprašanj, s katerimi se podjetniki soočajo pred, med in po ustanovitvi podjetja. Če med vprašanji ne najdete ustreznega odgovora, nas pokličite na telefon 01 6001 530 oziroma pošljite vprašanje preko kontaktega obrazca ali pošljite elektronsko sporočilo na naš e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..