DO PODJETJA V 3 KORAKIH

  Prični s prijavo

Storitve

Virtualna pisarna

Virtualna pisarna - Data

Za podjetja, ki potrebujejo poslovni naslov, smo pripravili storitev imenovano virtualna pisarna.

Virtualna pisarna se nahaja na uglednem naslovu na Dunajski cesti 136, ki predstavlja eno izmed glavnih žil osrčja Ljubljane, glavnega mesta Slovenije, v povsem novi poslovni zgradbi podjetja DATA d.o.o. Gre za poslovno hišo z lastnim parkiriščem, prostori pa so  novodobno opremljeni in moderni.

Preberi več

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Celovita podpora na enem mestu. Izdelava, oblikovanje, namestitev na strežnik, vzdrževanje in oglaševanje spletne strani po zelo ugodnih cenah in brez skritih stroškov. Za vse obstoječe in bodoče podjetnike in podjetja smo pripravili konkurenčne pakete izdelave in vzdrževanja spletnih strani.


Vse na enem mestu


Brez skritih stroškov


Paket za vsak okus


WordPress CMS

Preberi več

Odprtje poslovnega računa za d.o.o.

Poslovni račun za podjetje

Ko od Sodišča prejmete Sklep o registraciji d.o.o., na svoji izbrani banki ustanovni oz. depozitni račun (na katerega ste položili osnovni kapital) pretvorite v navadni poslovni račun.

Sodelujemo z Banko Koper in vam pri odpiranju poslovnega računa lahko pomagamo! Ob elektronski prijavi na registracijo podjetja označite, da želite neobvezno posredovanje pri odprtju poslovnega računa na Banki Koper.

Kako Vam pomagamo?:

  • ustreznemu referentu na Banki Koper pošljemo vašo vlogo za odprtje poslovnega računa,
  • povemo vam podatke, katera oseba vas pričakuje in kje jo najti,
  • referent iz banke vas pokliče po telefonu, da se dogovorita za termin obiska (če bo to vaša želja).

Naša pomoč pri odprtju TRR je brezplačna!

 

Računovodski servis Data


računovodski servisVeč kot zanesljiv partner že 25 let

Računovodski servis Data d.o.o. hitro rastoče slovensko podjetje, ki nudi kvalitetne računovodske storitve in je vodilno v Sloveniji, ko je govora o celoviti poslovni podpori mikro in majhnim podjetjem. Ekipo Date d.o.o. sestavlja več kot 40 strokovnjakov iz različnih področij, močno pa smo povezani s podjetniškim okoljem (Tehnološki park Ljubljana, Ljubljanski univerzitetni inkubator, JAPTI,…). Poleg tega smo nosilec VEM točke, kjer lahko brezplačno ustanovite podjetje. Naša ponudba računovodskih storitev je celovita in obširna, prilagojena tako samostojnim podjetnikov, kot mikro, malim, srednjim in velikim podjetjem. Kot računovodje sodelujemo z več kot 1200 zadovoljnimi strankami. Vodimo lahko tako enostavno računovodstvo (tudi za normirance) kot dvostavno računovodstvo. Velika prednost, ki jo ima računovodski servis DATA, je predvsem zavarovana strokovna odgovornost ter seveda večletne izkušnje na področju računovodstva.

Izboljšajte svojo učinkovitost z zbirko pisarniških orodij Office 365. Dostopajte in urejajte svoje dokumente od kjerkoli in iz katerekoli naprave. Zdaj lahko opremite svoje podjetje z pisarniško zbirko Office že ob ustanovitvi podjetja na naši VEM točki Data.

  • zbirka dobro poznanih programov Office: Word, Excel in PowerPoint,
  • uporaba kjerkoli, kadarkoli in na vseh vaših napravah: računalniku, tablici ali telefonu,
  • z eno naročnino lahko uporabljate na petih napravah hkrati,
  • brez vezave, brez stroškov posodabljanja in vzdrževanja,
  • legalna verzija svetovno znanih programov Microsoft Office.