Podjetniška akademija

Izobraževanja po registraciji podjetja

Izobraževanja po registraciji podjetja

Potni nalogi

Nepravilno izpolnjeni in vodeni potni nalogi predstavljajo dodatno plačilo davka tako za podjetje kot tudi zaposlenemu. Nepravilno napisane in obračunane potne naloge davčni inšpektor z lahkoto odkrije.

Več informacij in prijava...

Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo - tečajISKANO

Ob ustanovitvi podjetja je pomembno znižati stroške poslovanja. Eden izmed načinov je vodenje svojega knjigovodstva. Te veščine se lahko hitro in enostavno naučite na 5-urni delavnici ‘Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo?’

Več informacij in prijava...

Abeceda poslovanja

Ste sveži podjetnik brez izkušenj z vodenjem poslov? Ali veste kakšne so vaše nove obveznosti? Znate izstaviti račun? Ali veste, kako uveljaviti strošek nakupa avtomobila in druge opreme? Ste seznanjeni z vsemi roki oddaj dokumentov, katerih podjetnik ne sme zamuditi? Ali veste, kako postati zavezanec za DDV?

Več informacij in prijava...

Evropska sredstva so na voljo, ste pripravljeni?ISKANO

vropska sredstva so pomemben del razvoja in rasti uspešnih podjetij v EU, svojo konkurenčnost pa lahko z njimi okrepite tudi v vašem podjetju. Z evropskimi sredstvi lahko sofinancirate investicije v osnovna in obratna sredstva ali pa zaposlujete nove sodelavce, jih namenite za izobraževanja ali usposabljanja. Če boste na pridobivanje evropskih sredstev dobro in pravočasno pripravljeni imate večje možnosti, da jih boste dobili.

Več informacij in prijava...

Do enostavnega poslovnega načrta že v 4 urahISKANO

Imate razdelano podjetniško idejo in jasno opredeljen izdelek ali storitev? Poznate vaše ključne kupce in konkurente? Ste tudi že definirali vašo prodajno ceno in ključne stroške, s katerimi se boste soočili pri poslovanju? Potem je čas, da vašo podjetniško idejo spravite na papir! 

Več informacij in prijava...

Podjetnik sem – kaj pa zdaj?

Ste ravnokar registrirali svoje podjetje in tako postali podjetnik? Kaj pa zdaj? Veste, kaj storiti po vpisu v register podjetnikov, da boste poslovali skladno z zakonodajo?

Več informacij in prijava...