Do enostavnega poslovnega načrta že v 4 urahISKANO

Imate razdelano podjetniško idejo in jasno opredeljen izdelek ali storitev? Poznate vaše ključne kupce in konkurente? Ste tudi že definirali vašo prodajno ceno in ključne stroške, s katerimi se boste soočili pri poslovanju? Potem je čas, da vašo podjetniško idejo spravite na papir! 

S pomočjo predavatelja si boste lahko izdelali enostaven poslovni načrt, ki bo v prvi vrsti namenjen vam. Za potrebe prijave na razpise ali pridobitve kredita na banki bo poslovni načrt potreboval še dodelavo, za katero pa se lahko dogovorite s predavateljem.

Vsem podjetnikom in posameznikom, ki že imate razvito podjetniško idejo in bi jo radi prenesli v obliko enostavnega poslovnega načrta.

Program je zasnovan kot kombinacija seminarja in praktičnega dela. Predavatelj najprej razloži teoretično osnovo in praktični primer, nato pa udeleženci sami sestavljajo poslovni načrt za svojo podjetniško idejo, pri čemer jim pomaga predavatelj. Delavnica bo sestavljena iz naslednjih vsebinskih sklopov: SWOT analiza, poslanstvo, vizija, cilji, analiza trga in konkurence, trženjski splet, napoved prodaje in stroškov, organizacija podjetja, kritična tveganja in terminski načrt.

Pričakovana je dobro razdelana podjetniška ideja ter osnovno poznavanje delovanja operacijskega sistema Windows (Word in Excel).
Vsak udeleženec dela na lastni strojni in programski opremi. Priporočamo prenosni računalnik. V primeru, da nimate lastnega računalnika in bi se vseeno želeli udeležiti delavnice, nam to sporočite ob prijavi.

mag. Dario Berginc, DATA d.o.o.
Prijavnica - Do enostavnega poslovnega načrta že v 4 urah
 1. Vaše ime in priimek(*)
  Prosimo, vpišite vaše ime
 2. Vaš email(*)
  P, vpišite vaš e-mail naslov
 3. Vrsta naročnika(*)
  Prosimo izberite ali se prijavljate kot fizična ali kot pravna oseba.
 4. Naziv podjetja
  Invalid Input
 5. ID za DDV
  Invalid Input
 6. Naslov podjetja
  Prosimo vpišite naslov podjetja
 7. Vaša telefonska številka(*)
  Prosimo vpišite vašo kontaktno telefonsko številko!
 8. Izberite termin seminarja(*)

  Prosimo izberite termin seminarja na katerega se prijavljate.
 9. Ob prijavi se morate strinjati s splošnimi pogoji poslovanja.

Cena

85 € + DDV