DO PODJETJA V 3 KORAKIH

  Prični s prijavo

Računovodstvo

Računovodski servis Data


računovodski servisVeč kot zanesljiv partner že 25 let

Računovodski servis Data d.o.o. hitro rastoče slovensko podjetje, ki nudi kvalitetne računovodske storitve in je vodilno v Sloveniji, ko je govora o celoviti poslovni podpori mikro in majhnim podjetjem. Ekipo Date d.o.o. sestavlja več kot 40 strokovnjakov iz različnih področij, močno pa smo povezani s podjetniškim okoljem (Tehnološki park Ljubljana, Ljubljanski univerzitetni inkubator, JAPTI,…). Poleg tega smo nosilec VEM točke, kjer lahko brezplačno ustanovite podjetje. Naša ponudba računovodskih storitev je celovita in obširna, prilagojena tako samostojnim podjetnikov, kot mikro, malim, srednjim in velikim podjetjem. Kot računovodje sodelujemo z več kot 1200 zadovoljnimi strankami. Vodimo lahko tako enostavno računovodstvo (tudi za normirance) kot dvostavno računovodstvo. Velika prednost, ki jo ima računovodski servis DATA, je predvsem zavarovana strokovna odgovornost ter seveda večletne izkušnje na področju računovodstva.

Računovodstvo za podjetja

Izognite se neprijetnim presenečenjem ter se že vnaprej seznanite s stroški. To dosežete z mesečnim pavšalom za storitve knjigovodstva. Na računovodjo se lahko zanesete, saj vam pomaga z nasveti in s svojim znanjem hitro reši marsikatero zagato.

Preberi več

Računovodstvo za samostojne podjetnike

Predstavljamo vam paket SAMOSTOJNI PODJETNIK.

Del uspešnega poslovanja leži tudi v dobrem računovodskem servisu. Zato je ključnega pomena, da najdete računovodski servis že pred opravljanjem dejavnosti ( registracijo s.p. ), ki vam bo ponudil pomoč in odgovore na bistvena vprašanja.

Preberi več