DO PODJETJA V 3 KORAKIH

  Prični s prijavo

Ustanovitev d.o.o.

Razmišljate o odprtju d.o.o. pa ne veste, kje dobiti informacije o tem kako registrirati d.o.o.? Odpreti podjetje je s postopkovnega vidika dandanes verjetno najlažje v celotni zgodovini človeštva. Na naši VEM točki DATA v Ljubljani lahko v nekaj dneh odprete svoje lastno podjetje ali postanete samostojni podjetnik. 

Vse skrbi ob odpiranju oziroma ustanavljanju podjetja so odveč. Svetujemo vam kako ustanoviti d.o.o.(enoosebni ali večosebni d.o.o.) ter kaj je dobro vedeti pred registracijo d.o.o. Izvedeli boste kako izbrati usterzno ime za vaše podjetje, kakšni so pogoji za ustanovitev d.o.o. in kako določiti dejavnosti podjetja. Še več. lahko izkoristite možnost indivudualnih svetovanj z našimi strokovnjaki, ali pa se udeležite katerega od vrste izobraževanj za podjetnike pred registracijo podjetja.

Ponujamo vam tudi možnost ustanovitve podjetja za tujce, zato objavljamo postopek ustanovitve d.o.o. in zahteve po ustanovnem kapitalu d.o.o.

Na enem mestu vam ponujamo vse informacije – od registracije d.o.o. do računovodskih storitev, poslovnih storitev, pravnih storitev, marketinških svetovanj in izdelave spletnih strani.