Podjetniška akademija

Izobraževanja po registraciji podjetja

Izobraževanja po registraciji podjetja

Potni nalogi

Nepravilno izpolnjeni in vodeni potni nalogi predstavljajo dodatno plačilo davka tako za podjetje kot tudi zaposlenemu. Nepravilno napisane in obračunane potne naloge davčni inšpektor z lahkoto odkrije.

Več informacij in prijava...

Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo - tečajISKANO

Ob ustanovitvi podjetja je pomembno znižati stroške poslovanja. Eden izmed načinov je vodenje svojega knjigovodstva. Te veščine se lahko hitro in enostavno naučite na 5-urni delavnici ‘Kako voditi svoje enostavno knjigovodstvo?’

Več informacij in prijava...

Abeceda poslovanjaPRIPOROČAMO


Ste sveži podjetnik brez izkušenj z vodenjem poslov? Ali veste kakšne so vaše nove obveznosti? Znate izstaviti račun? Ali veste, kako uveljaviti strošek nakupa avtomobila in druge opreme? Ste seznanjeni z vsemi roki oddaj dokumentov, katerih podjetnik ne sme zamuditi? Ali veste, kako postati zavezanec za DDV?

Več informacij in prijava...

Podjetnik sem – kaj pa zdaj?BREZPLAČNO


Ste ravnokar registrirali svoje podjetje in tako postali podjetnik? Kaj pa zdaj? Veste, kaj storiti po vpisu v register podjetnikov, da boste poslovali skladno z zakonodajo?

Več informacij in prijava...

Obveznosti delodajalcev od A do ŽBREZPLAČNOISKANO


Pravna služba podjetja Data, d.o.o., se vsakodnevno sooča s številnimi vprašanji delodajalcev o njihovih obveznostih, ki jih nalaga slovenska zakonodaja. Naši pravniki med svetovanji ugotavljajo, da se večina delodajalcev sicer zaveda svojih obveznosti, a so pogosto izgubljeni med zahtevami zakonov, pravilnikov in pogodb.

Več informacij in prijava...

Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR)BREZPLAČNOISKANO


Naši pravniki so pripravili brezplačno predstavitev evropske uredbe o varstvu osebnih podatkov in prihajajočega novega Zakona o varstvu osebnih podatkov

Več informacij in prijava...