DO PODJETJA V 3 KORAKIH

  Prični s prijavo

Nagrade

European Business Award 2013

Evropska podjetniška nagrada 2013

Data d.o.o. je nacionalni zmagovalec v tekmovanju za prestižno Evropsko podjetniško nagrado za leto 2013 (European Business Awards – EBA), ki jo sponzorira mednarodna mreža podjetij RSM International.

Evropska podjetniška nagrada je neodvisen program, ki je namenjen prepoznavanju in promoviranju odličnosti, najboljših praks in inovacij v evropski podjetniški skupnosti.

V prvi fazi javnega glasovanja je bilo oddanih skoraj 71.000 glasov. Data d.o.o. je prejela največ glasov med slovenskimi tekmovalci, kot so Petrol d.d., Perutnina Ptuj, Agito d.o.o., Iskraemeco Energy Measurement and Management d.d.

Preberi več

European Business Award 2011

Evropska podjetniška nagrada 2011

Podjetje Data d.o.o. se je že drugo leto zapored potegovala za eno od Evropskih nagrad, tokrat za Evropsko poslovno nagrado (European Business Awards), v kategoriji Osredotočenost na stranke.

Slovenijo smo zastopali na tekmovanju za Evropsko poslovno nagrado (European Business Awards).

Skladno s poslanstvom podjetja in glede na čas gospodarske krize, smo želeli, da strankam nudimo pomoč, da se obdržijo na trgu v kriznih časih, kakor tudi pri nadaljnji rasti.

Preberi več

European Enterprise Award 2010

Evropska nagrada za podjetništvo

DATA d.o.o. osvojila prestižno evropsko nagrado za podjetništvo

Evropske nagrade za podjetništvo podeljuje generalni direktorat za podjetništvo od leta 2006, da bi prepoznali in nagradili odličnost javnih oblasti, ki pospešujejo podjetništvo in mala podjetja na nacionalni, regionalni in lokalni ravni. Vsako leto se nacionalnega kroga tekmovanja v vsaki sodelujoči državi (državah članicah EU in Norveški) udeleži več kot 300 pobud. Evropska žirija na visoki ravni izbere najboljše projekte.

Preberi več