DO PODJETJA V 3 KORAKIH

  Prični s prijavo

Vtisi naših strank

Kazalo člankov

Pozdravljeni

Včeraj sem bila pri vas na zanimivem seminarju o spletu, predavatelja mag. Stojana Košti. Zahvaljujem se mu za številne nasvete in odgovore na naša vprašanja

Lep pozdrav,

A. M.

Pozdravljeni g. Stojan,

najprej naj se vam zahvalim za prav prisrčen seminar, četudi ste ga izvedli prima vista. Marsikaj smo obdelali in dobila sem kar nekaj zelo uporabnih napotkov, kako čim bolj uspešno vstopiti na samostojno podjetniško pot.

Hvala in prav lep pozdrav,

Veronika Lemut

Spoštovani

Pri tej priloznosti bi pohvalil predavatelja na seminarju g. Stojan Košti kateri je predavanje izvedel strokovno predvsem pa zanimivo in motivacijsko. Posledično s tem mislim da se bom zaradi tega še udeležil kakšnega seminarja pri vas.

Mislim, da bi podjetja morala imeti zaposlenih več takšnih oseb.

Lep pozdrav,

Sebastijan Novak

Spoštovani

želela bi se zahvaliti Dati za vsa odlična brezplačna in plačljiva predavanja.

Ne morem si predstavljati začeti s podjetništvom brez vaših neprecenljivih napotkov. Posebej to, da ponujate tudi brezplačna predavanja je zlata vredno. Prav posebno zahvalo bi rada posredovala g. Stojanu Koštiju za izvedbo delavnice Spletna stran TO GO, skupaj z vso požrtvovalno pomočjo pri postavitvi moje nove spletne strani. G. Stojan mi je še po koncu delavnice brez nadaljnjega pomagal, da je stran zaživela. Nimam besed!!! Za zelo ugodno plačilo imam novo - lepo, optimizirano! spletno stran, ki sem jo ob pomoči g. Stojana naredila sama in jo zdaj lahko tudi sama!! popravljam, vsakič ko se mi zahoče. Nikoli si ne bi mislila, da je kaj takega mogoče - za to možnost pa sem izvedela ravno na enem od vaših brezplačnih predavanj!

Zato ISKRENA HVALA G. Stojanu in celotni Dati. Data je res zakon!

Vse vas lepo pozdravljam in vam želim še veliko let uspešnega dela in pomoči bodočim podjetnikom.

Erika Žagar

Gospod Stojan, lep pozdrav

želela sem se vam zahvaliti za odličen seminar. Spadam med tiste, ki sicer že tržijo izdelke na spletu, vendar začenjam še nekaj novega. Glede obeh področij je bilo predavanje zanimivo in koristno. In, dobila sem nekaj novih idej :).

Hvala, zagotovo se še oglasim pri vas.

Lep pozdrav in lep dan,

Elizabeta

Spoštovani!

28.10. sem pri vas registrirala s.p.. Sama sem vedela le to, kaj bom delala, ostalo je uredil vaš sodelavec. Sedaj, ko že poslujem in hkrati urejam še vse ostale stvari povezane z odprtjem s.p. vedno znova ugotavljam, kako razumno je narejena registracija, izbran poklic, ki ga opravljam, itd..

Hvala!

Lep dan!

Maja Valič Cvelbar

Spoštovani,

Na Dati sem se oktobra udeležila treh seminarjev. Izrecno bi rada pohvalila predavateljico gospo Bogdano Rejc, ki je vodila seminar Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja.

Srečanje je bilo več kot le predavanje. Z njega sem odšla polna energije. Gospa Bogdana Rejc ima sposobnost, da ustvari izjemno prijetno vzdušje in v taksnem okolju si ljudje več zapomnimo in se lažje učimo. Poleg tega, da je strokovna in pripravljena siriti znanje in informacije, nam je z bogatimi izkušnjami, ki jih je delila z nami, neprecenljivo osvetlila tematiko. Pohvaliti moram tudi njen smisel za humor, ki je izjemno popestril resno temo. Vse pohvale in srečno se naprej, gospa Bogdana!

Celotnemu kolektivu Date se zahvaljujem za znanje, ki ga širite, dobro organiziranost in pozitivnost.

D.C.

Ga. Darja Golob Koritnik, za vašo pripravljenost in trud, se vam iskreno zahvaljujem. Redki so ljudje, ki so v današnji poplavi birokracije in recesije še sposobni tako pomagati, kot ste mi vi.
Še enkrat hvala in vse dobro vam želim še naprej,

M.B.

Predavanje ga. Bogdane Rejc - Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja bi vsekakor priporočala vsakomur, ki je pred tem pogumnim korakom na svojo samostojno poslovno pot. Že samo to, kakšno ime podjetja si lahko izberem in kaj mora in ne sme vsebovati, kako opredeliti svojo klasifikacijo dejavnosti, na kakšen način evidentirati poslovne dogodke, itd….izvedela sem na kaj vse moram biti pozorna, na kar prej tudi pomislila nisem in bi mi ob registraciji povzročalo dodatne poti in dodatno pridobivanje informacij, podatkov itd. Vse to in še več pa nam je ga. Bogdana podkrepila s primeri iz prakse in začinila tudi s ščepcem humorja, kar je dalo celotnemu predavanju zelo pozitiven in spodbuden pridih.

Celotni ekipi Data se zahvaljujem za ponujeno možnost udeležbe na takih predavanjih in veliko poslovnih uspehov želim še naprej.

Karmen Toromani

Hvala še enkrat za vašo prijaznost in pomoč pripravi podatkov in dokumentov. A. V. je bil še doma čisto navdušen in je z grozo obujal spomine na čase, ko je odpiral s.p. in so ga sprehajali z enega konca Ljubljane na drugega, pa spet nazaj … Res, vse pohvale!

A.R.

Zahvaljujemo se vam za vašo storitev. Izvedena je bila res strokovno in odlično.
Prijazni uslužbenci, prijetno okolje, ažurne storitve.
Nimamo pripomb.

Lep pozdrav,

M.P.

“Vesela sem, da poleg plačljivih seminarjev nudite tudi veliko brezplačnih vsebin. Še enkrat hvala za vse tele seminarje oziroma delavnice, kar nekaj sem jih že obiskala. Danes pa pišem predvsem zato, ker resnično želim pohvaliti predavateljico seminarja Marketinški načrt in uspešno trženje na spletu. Petra je res izjemna predavateljica, ki je vsebine predstavila na izrazito dinamičen način.”

M.K.

“Danes sem se udeležil predavanja v vašem podjetju. Bilo je zelo poučno, zato zahvala predavateljici.”

V.Z.

“Rada bi izrazila IZREDNO zadovoljstvo z uslugami, ki jih nudite.
Do sedaj sem imela priložnost “preveriti” tako vaša predavanja, popravke v sodnem registru, registracijo s.p.-ja, vaše računovodstvo……. vse storitve sem dobila z nasmehom, dobro voljo, pozitivno usmeritvijo in nenazadnje seveda izredno profesionalno.
Želim vam, da bi vas delo, ki ga opravljate, še naprej tako veselilo, kajti svoje zadovoljstvo prenašate na nas, uporabnike!”

R.K.

“Zahvaljujem se vam za zanimivo in uporabno predavanje.”

Z.Z.

“Zahvaljujem se vam za pregledno in jasno razlago. To je točno tisto, kar novopečeni podjetniki potrebujejo.”

M.J.

“Moram pa vas pohvaliti, stran data mi zelo “sede”. Na njej najdem info, ki jih potrebujem. Tudi v prihodnje se nameravam obračati na vas v primeru kakršnih koli nejasnosti.”

I.B.

“Hvala za vašo prijaznost. Ko sem prišla na vašo stran baze del, odkrito rečeno sem bila presenečena, da se lahko v tako hitrem času poveže človek iz vami. Pohvala vam vsem,ki se trudite.”

T.S.

“Zahvaljujem se vse napotke in uporabne informacije, ki ste nam jih posredovali na seminarju Spletna trgovina – kaj potrebujem. Naša spletna trgovina je sedaj odprta, sledili smo tudi vašim idejam in predlogom.”

P.M.

“S seminarjem smo izredno zadovoljni, za kar vam izrekamo pohvale.”

R.R.

Kot že omenjeno v živo se Vam še enkrat zahvaljujem za izredno zanimivo predavanje, katero je bilo polno praktičnih primerov, kateri nam bodo zagotovo olajšali odpiranje novega podjetja.”

I.M.

“Rad si se zahvalil za organizacijo in izvedbo brezplačnega skupinskega svetovanja in vas pohvalil glede vaših aktivnosti informiranja in podpore nam, podjetnikom začetnikom.”

T.T.

“Pohvalil bi celotno organizacijo in pripravo. Sigurno se vidimo zopet v kratkem.”

F.J.